Professionele dienstverlening in onze motorgarage

 

Catalogus van reserveonderdelen

 

Bekijk de levendige weergave van Yamaha-modellen om verwijzingen naar de originele onderdelen van uw Yamaha te vinden

 

Onderhoud

Elke Yamaha die we maken is gebouwd om je vele jaren plezier te geven. Wij streven ernaar om een innovatief product voor u te produceren - zowel op het gebied van technologie als design - dat spannende prestaties levert met superieure kwaliteit.

Tien goede redenen om uw Yamaha te laten onderhouden bij een officiële dealer

  • Yamaha-dealers kennen uw Yamaha perfect
  • Ze werden geselecteerd na een onpartijdig selectieproces
  • Yamaha-technici krijgen training in ons eigen trainingscentrum
  • Ze hebben altijd de laatste technische informatie en updates
  • Hun werkplaatsen zijn perfect uitgerust om interventies uit te voeren in een recordtijd om u tijd en geld te besparen
  • Ze houden van wat ze doen en behandelen je Yamaha met het grootste respect
  • Yamaha's originele onderdelen en accessoires worden systematisch gebruikt
  • Ze zijn er altijd om u te adviseren over alles wat met uw Yamaha te maken heeft
  • Onderhoudspakketten bieden transparante onderhoudskosten
  • U zult genieten van meer gemoedsrust en restwaarde

Uw officiële Yamaha-dealer

Om ervoor te zorgen dat uw Yamaha de best mogelijke zorg krijgt, raden we u aan altijd een beroep te doen op een officiële Yamaha-dealer voor onderdelen en onderhoud. U er zeker van zijn dat elk aspect van hun bedrijf - van de werkplaatsfaciliteiten en -apparatuur tot klantenservice en technische expertise - voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van Yamaha.

Elke technicus die bij onze officiële Yamaha-dealers werkt, is opgeleid door Yamaha's eigen trainingsacademie: de Yamaha Technical Academy. Alle technici krijgen training over nieuwe Yamaha-modellen en -technologieën met behulp van de nieuwste trainingsmethoden, zoals online leren.

De nieuwste technische gegevens en apparatuur

Met hun directe productkennis zorgen onze officiële Yamaha-dealers er altijd voor dat uw Yamaha efficiënt, betrouwbaar en optimale prestaties levert. Dit geeft je volledige gemoedsrust.

Naast hun ongeëvenaarde productkennis zijn de officiële dealers van Yamaha volledig uitgerust met speciale gereedschappen en hightech diagnostische apparatuur waarmee hun Yamaha-technici efficiënt en kosteneffectief onderhoud en reparatie kunnen uitvoeren, wat tijd en geld bespaart. Bovendien zijn Yamaha-technici de enigen die de nodige updates kunnen uitvoeren tijdens regelmatig onderhoud.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

We houden van wat we doen, en u er zeker van zijn dat we voor uw Yamaha zullen zorgen en het behandelen alsof het van ons is. We gebruiken alleen originele Yamaha-onderdelen en -accessoires om ervoor te zorgen dat uw Yamaha zo lang mogelijk efficiënt en kosteneffectief blijft werken.

Door altijd de juiste gereedschappen te gebruiken voor het juiste model en alleen de juiste onderdelen en accessoires te gebruiken, kunnen onze officiële Yamaha-dealers u de beste kwaliteit van de dienstverlening bieden tegen een eerlijke prijs. Want als het gaat om het verzorgen van uw Yamaha, is het zinvol om volledig opgeleide professionals te gebruiken die de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden en u meer gemoedsrust geven.

Transparante onderhoudskosten

Wanneer u een routineonderhoud voor uw Yamaha moet regelen, kan onze officiële Yamaha-dealer een exacte offerte produceren voor het vereiste werk. Het enige wat u hoeft te doen is uw chassisnummer te verstrekken, en de officiële Yamaha-dealer zal een gedetailleerd overzicht geven van de kosten die u moet inspecteren voordat u iets doet.

Niemand betaalt graag zijn rekeningen, maar met de onderhoudspakketten van Yamaha weet je precies wat je betaalt, waardoor het proces gemakkelijker wordt.

Restwaarde verbeteren

Er zijn ook serieuze economische redenen om een van onze officiële Yamaha-dealers te gebruiken - omdat u er daarbij voor zorgt dat uw Yamaha professioneel wordt onderhouden en u ook de toekomstige restwaarde verhoogt.

Het lijdt geen twijfel dat een product met een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie van de fabrikant over het algemeen aantrekkelijker is voor een potentiële koper, of het nu een individu of een dealer is. Routineonderhoud moet dus worden gezien als een investering voor de toekomst, in plaats van als een kostenpost.

Originele Yamalube onderdelen en smeermiddelen®

Naast zijn ongeëvenaarde productkennis en technische knowhow zal de officiële dealer van Yamaha de originele onderdelen van Yamaha aanpassen en Yamalube-oliën, smeermiddelen en reinigingsproducten gebruiken® om voor uw Yamaha te zorgen.

Deze hoogwaardige onderdelen en smeermiddelen zijn getest en goedgekeurd door dezelfde ingenieurs die uw Yamaha hebben ontworpen, wat betekent dat uw motorfiets, scooter, quad, sneeuwscooter, buitenboordmotor, WaveRunner of een ander Yamaha-model de komende jaren efficiënt zal blijven werken. En door uw officiële Yamaha-dealer te gebruiken voor onderdelen en onderhoud, helpt u ook de waarde en marktwaarde van uw Yamaha te behouden wanneer u besluit uw volgende model te kopen.

Kies altijd een officiële Yamaha-dealer

Onze officiële Yamaha-dealers staan altijd klaar om u te adviseren over alle serviceverzoeken, onderdelen en accessoires. Pak gewoon de telefoon of ga online voor een snelle en hoffelijke reactie. Of beter nog, check ze uit voor een vriendelijk praatje en een kopje koffie!

Niemand weet of geeft meer om uw Yamaha dan onze officiële dealers. Met hooggekwalificeerd personeel en de nieuwste werkplaatsapparatuur en technische knowhow zijn zij de enigen die u de kwaliteit, waarde en het vertrouwen kunnen geven die u en uw Yamaha verdienen.

Hier bent u aan het juiste adres voor allerhande herstellingen en het onderhoud van uw voertuig.
Ook met uw technische vragen kan u steeds terecht bij ons, in de winkel of via de contactpagina.

Voor een onderhoud maakt u het best altijd telefonisch een afspraak.of mail.

Yamalube® by Yamaha

YAMALUBE ONDERHOUD

Geef je Yamaha het beste

Yamaha-dealers zijn het meest gekwalificeerd om uw Yamaha te onderhouden, omdat ze regelmatig specifieke training krijgen over onze producten. Daarnaast hebben ze in de loop der jaren een zeer sterke ervaring opgedaan met Yamaha-producten.

En als je je Yamaha terug krijgt, kun je er zeker van zijn dat originele Yamaha-onderdelen en Yamalube-producten zijn gebruikt: ze zijn de enigen die 100% zijn getest en goedgekeurd door de ingenieurs die onze tweewielers, quads, buitenboordmotoren en andere producten hebben gemaakt.

Neem contact op met uw lokale dealer voor meer informatie of bekijk Yamalube voor smeermiddelen en reinigingsproducten.

Van maart tot en met september moet u er rekening mee houden dat het zeer druk is en dat u zo veel mogelijk op voorhand belt. In de zomerperiode is het niet abnormaal dat de werkplaats al voor 2 a 3 weken volgeboekt is.

Indien u specifieke wisselstukken of nieuwe banden wil, laat u dit best ook weten bij het maken van uw afspraak. Zo kunnen we de stukken die niet in stock zijn, bestellen.

Op banden zijn er altijd extra kortingen ( min 20% ) op cataloog prijs.

Nieuwe klanten zijn bij ons steeds welkom met hun voertuigen van allerhande merken. Breng bij een eerste afspraak uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) en inschrijvingsbewijs of gelijkvormigheidsattest mee.

Wij komen uw motorfiets ook ophalen in geval van panne en brengen deze naar onze motorgarage in Vichte. Hiervoor rekenen wij gewoon het uurloon aan, zodat uw voertuig aan een betaalbare prijs kan worden gedepanneerd.

Top